Hallowiejetocht


Inschrijfformulier onder aan de pagina!

Durft u het aan? Op 28 oktober 2017 veranderen diverse straten in en om Wijhe weer in Halloween sferen. Stapt u op de fiets voor de leukste en spannendste fietstocht in het donker? Tijdens deze fun-biking tocht komt u op plekken waar u normaal niet komt (met de fiets) en ontdekt u de duistere kanten van Wijhe.

Tussen 19 en 21 uur kunt u vanaf ‘t SPOC (sporthal Wijhe) kiezen voor een drietal routes. Twee kortere routes doen vooral het dorp en de Krijtenberg aan. Daarnaast is er een langere route (23 km) die een gedeelte buitengebied meeneemt. Deze route is vooral geschikt voor een de mountainbiker.
Als u de fietstocht heeft doorstaan, kunt u hier nog even van nagenieten met de andere fietsers tijdens de Hallowieje-afterparty (‘t SPOC).

 

Gaat u de uitdaging aan?

U kunt zich hieronder niet meer online inschrijven. U kunt op de avond zelf inschrijven. Wilt u wel snel starten? Vul dat alvast voor elke deelnemer het inschrijfformulier in. Deze kunt u hier downloaden. Het formulier kunt u dan uitgeprint inleveren bij een van de inschrijftafels.

Belangrijk: Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen voor een gereduceerd tarief (€5 korting). Bij de start kan er, bij twijfel om een ID-bewijs worden gevraagd ter controle.